Door discussie over grensoverschrijdend gedrag die op gang kwam na berichtgeving over bijvoorbeeld The Voice en DWDD is er op de werkvloer meer aandacht voor grensoverschrijdend gedrag, en vertrouwenspersonen. Een goede ontwikkeling, maar wel één die aandacht vraagt waar het gaat om het borgen van kwaliteit, deskundigheid en onafhankelijkheid. Zowel Inge te Brake (voorzitter Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen, LVV) als regeringscommissaris als Mariëtte Hamer onderschrijven hierbij het belang van de inzet van een deskundig en gecertificeerd vertrouwenspersoon.

Vertrouwenspersoon voor MKB is een organisatie met deskundige vertrouwenspersonen. Personen die een geaccrediteerde opleiding hebben doorlopen én gecertificeerd zijn. Dat betekent dus ook dat vertrouwenspersonen bij- en nascholing volgen, intervisiegesprekken voeren met collega-vertrouwenspersonen en extra activiteiten ondernemen om de kwaliteit van de vertrouwenspersoon te waarborgen. Daarnaast hebben ze stuk voor stuk waardevolle ervaring uit het bedrijfsleven, of hebben zelf een bedrijf geleid. Dat maakt onze combinatie echt bijzonder.

Benieuwd naar onze dienstverlening? We luisteren graag naar jouw behoefte, of sturen je een offerte toe passend bij jouw bedrijf.
www.vertrouwenspersoonvoormkb.nl

Post a comment

Your email address will not be published.

een × vijf =

Gerelateerde berichten