bg_image
Meldregeling Integriteit

Hulp nodig bij het organiseren en implementeren van de nieuwe meldregeling integriteit? Organisaties tussen de 50 en 249 werknemers zijn vanuit wetgeving verplicht hieraan te voldoen. Wij verzorgen een intake, zetten de meldregeling op, en kunnen dit uitbreiden met een compleet integratiebeleid, advies voor de implementatie en waar nodig een training voor leidinggevenden.

Interim / Detachering van Registervertrouwenspersoon

Heeft uw interne vertrouwenspersoon tijdelijk vervanging nodig? Bijvoorbeeld door uitval, zwangerschap of uitstroom. Geen zorgen, wij zijn er voor u. Onze interim registervertrouwenspersoon kan voor een bepaalde periode de rol van uw interne vertrouwenspersoon overnemen, zodat u aan uw wettelijke verplichtingen kunt voldoen. 

Coaching

Verbeter het leiderschap en versterk de rol van het management in het creëren van een positieve werkomgeving. Onze benadering omvat trainingen voor effectieve communicatie en het bevorderen van een veilige en inclusieve cultuur. Door te investeren in leiderschapsvaardigheden en het stimuleren van open communicatie, cultiveer je een gezonde en veilige werkomgeving, waarin werknemers gedijen en betrokkenheid wordt bevorderd.

PSA Beleid

Wij kunnen uw PSA beleid doorlichten. We controleren of het huidige beleid voldoet aan de  wet- en regelgeving met betrekking tot psychosociale arbeidsdruk.

Survey veiligheid van uw werkomgeving

Wilt u een survey namens uw bedrijf laten doen om inzicht te krijgen in de perceptie van de psychosociale arbeidsdruk in het bedrijf? We verzamelen de data, en analyseren de verzamelde gegevens zorgvuldig om uw bedrijf anoniem terugkoppeling te geven.

Collectieve Registervertrouwenspersoon

Als onderdeel van een winkelgebied, kantorencomplex, of branche- of franchisevereniging kunt u gebruik maken van ons collectieve registervertrouwenspersoon pakket. Ook als een groep van vijf of meer MKB-ers kunt u gezamenlijk gebruik maken van onze diensten. Ontdek hoe ons collectieve pakket werkt en hoe u gezamenlijk uren kunt inkopen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Heb je een vraag of wil je gewoon advies, mail of gebruik het onderstaande formulier om met ons in contact te komen

Bereikbaar via

Telefoon: 010-5036421 & Email: info@vpvmkb.nl