bg_image

Vertrouwenspersonen met kennis van bedrijfsleven en ondernemerschap

Oprichters Saskia van Lien en Angelique de Vogel delen dezelfde overtuiging

In een veilige en integere werkomgeving kan iedereen zijn of haar talenten maximaal benutten

Vertrouwenspersoon voor MKB

Onze Registervertrouwenspersonen zijn:

image

Saskia van Lien

image

Angelique de Vogel

Team Vertrouwenspersonen

Saskia te Loeke

Vertrouwenspersoon

Opgegroeid in ondernemersgezin, internationale carrière als marketing manager/directeur in diverse sectoren. “Mijn missie is nu om organisaties mensvriendelijker te maken”

Sander van Renesse

Vertrouwenspersoon

Ervaren in het opzetten van een mkb-organisatie tot een franchiseketen van lunchrooms. “Vanuit de menselijke kant probeer ik zo oprecht mogelijk iedereen te helpen”

Miranda Baas

Vertrouwenspersoon

Geboren in een groot gezin. Ruim 20 jaar werkzaam in de technische & mechanische dienstverlening, en energiebranche. "Veiligheid en vertrouwen zijn voor mij heel belangrijk".

Gaby Ligt

Vertrouwenspersoon

Opgegroeid in een technisch-artistiek gezin. Op jonge leeftijd werd haar ondernemerschap al aangewakkerd. Haar missie: "De mens in organisaties zichzelf te laten zijn!"

Willem van Vugt

Vertrouwenspersoon

Ervaren in de (inter) nationale gezondheidszorg, in diverse leidinggevende rollen. Gepassioneerd roeier geweest. “Mijn doel; mensen helpen in hun succes”

Heleen ten Thije

Vertrouwenspersoon

Door gewerkt te hebben in diverse landen ontdekte Heleen verschillende culturen. "Sfeer op het werk speelt een grote rol om het beste uit werknemers halen. Bespreek het, praten helpt"

Saskia van Lien

Vertrouwenspersoon

Onderneemster in hart en nieren. Samen met haar man heeft zij jarenlang een koffie en theespeciaalzaak in Den Haag. Haar missie is de wereld een beetje mooier te maken, iedere dag weer.

Annemieke Havinga

Vertrouwenspersoon

Achtergrond in de bouwkundige sector en zorg. Gemotiveerd om te ondersteunen in het creëren van een gezonde en respectvolle omgeving, waarin je écht gezien en gehoord wordt.

Sander van Renesse

Vertrouwenspersoon

Ervaren in het opzetten van een mkb-organisatie tot een franchiseketen van lunchrooms. "Vanuit de menselijke kant probeer ik zo oprecht mogelijk iedereen te helpen"