Wij zijn verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen tussen Kroostplus en Vertrouwenspersoon voor MKB.

Kroostplus staat bekend om haar hoogwaardige dienstverlening ter ondersteuning van jeugdigen met psychiatrische problematiek en lichte lichamelijke of verstandelijke beperking. Het vergroten van de zelfstandigheid van de jeugdigen staat hierbij voorop. Kroostplus biedt ook hulp aan ouders door middel van praktische pedagogische gezinsbegeleiding. Ze streven naar duurzame relaties met de nadruk op betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit.

Door de rol van vertrouwenspersoon uit te besteden via de MKB aanpak, maakt Kroostplus gebruik van de perfecte combinatie: pragmatisch handelen, korte communicatielijnen en de dagelijkse Bel & Vertel service, die zowel voor de medewerkers als specifiek voor hun cliënten bereikbaar is. Kroostplus hecht grote waarde aan interactie met hun omgeving en het bieden van kwaliteit aan hun cliënten. Daarom heeft Vertrouwenspersoon voor MKB aanpassingen gedaan aan de dienstverlening, zodat deze naadloos aansluit bij de missie van Kroostplus.

Vertrouwenspersoon voor MKB is een organisatie met gecertificeerde registervertrouwenspersonen. Ze opereren volledig onafhankelijk en hebben aanzienlijke ervaring. Deze samenwerking is gebaseerd op een gezamenlijke toewijding aan het creëren van veilige, integere en gezonde werkomgevingen.

Samen kijken we ernaar uit om bij te dragen aan een positieve en veilige werkomgevingen.

#kroostplus #vpvmkb

Post a comment

Your email address will not be published.

15 + drie =

Gerelateerde berichten