T.E.M. Doesborgh kiest voor Vertrouwenspersoon voor MKB

T.E.M. Doesborgh heeft een contract afgesloten met Vertrouwenspersoon voor MKB.
Duco Doesborgh, directeur T.E.M. Doesborgh exploiteert als Shell Retailer een zestal Shell tankstations in de gemeentes Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Breda en Rotterdam, en opereert daarnaast ook twee Starbucks stores.

Met een team van meer dan 100 servicegerichte collega’s die 365 dagen per jaar klaarstaan voor hun gasten, staat het welzijn van medewerkers hoog in het vaandel. Binnen T.E.M. Doesborgh zijn Health, Safety, Security & Environment van essentieel belang en krijgen continu aandacht in allerlei vormen. Zo ook het vertrouwen en de veiligheid op de werkvloer.

Duco Doesborgh: “Bij mij staat de deur voor iedereen altijd open, en ik hoop dat mijn collega’s mij weten te vinden als er zaken te verbeteren zijn binnen ons bedrijf. Echter als het gaat om vertrouwelijke of gevoelige zaken die mogelijk zouden spelen dan vind ik het belangrijk dat we een goede regeling hebben opgesteld voor onze medewerkers, gewoon omdat ik het welzijn voor een ieder ontzettend belangrijk vind. Het voelt voor mij vertrouwd om met Vertrouwenspersoon voor MKB in zee te gaan, gezien hun ervaring in het bedrijfsleven en hun vermogen om met mij mee te denken. De korte communicatielijnen en de dagelijkse ‘Bel & Vertel’ Service geven medewerkers de ruimte om anoniem te kunnen ventileren. Ik geloof dat deze stap bijdraagt aan een veilige en ondersteunende werkomgeving voor al mijn medewerkers”

Vertrouwenspersoon voor MKB’ is een organisatie met gecertificeerde vertrouwenspersonen, die volledig onafhankelijk opereren en aanzienlijke ervaring hebben in het bedrijfsleven. Deze samenwerking is gebaseerd op onze gezamenlijke toewijding aan het creëren van veilige, integere en gezonde werkomgevingen.

Post a comment

Your email address will not be published.

vijf × vijf =

Gerelateerde berichten