DOCFactory uit Rijswijk kiest voor Vertrouwenspersoon voor MKB

Sinds 2010 is DOCFactory een vertrouwd gezicht en een toonaangevende partner op het gebied van informatie- en archiefmanagement. Gevestigd in Rijswijk (Zuid-Holland), werkt de organisatie landelijk samen met talloze opdrachtgevers en kijkt zij vooruit naar nieuwe mogelijkheden en een nieuwe organisatie van het informatiemanagement. Een goede en duurzame relatie met opdrachtgevers staat daarbij centraal.

Wat DOCFactory uniek maakt, is dat zij niet alleen zeggen dat ze als team samenwerken, maar dit ook daadwerkelijk iedere dag in de praktijk brengen door elkaar te erkennen en elkaars unieke krachten in te zetten. Het team bestaat uit 70 collega’s die met passie voor hun relaties werken, verspreid over het hele land.

De keuze voor Vertrouwenspersoon voor MKB is gemaakt omdat DOCFactory op zoek was naar een betrouwbare partner met korte lijnen, persoonlijk contact en de mogelijkheid om een vaste vertrouwenspersoon als gezicht voor de organisatie te hebben.

‘Vertrouwenspersoon voor MKB’ is een organisatie met gecertificeerde vertrouwenspersonen, die volledig onafhankelijk opereren en aanzienlijke ervaring hebben in het bedrijfsleven. Deze samenwerking is gebaseerd op onze gezamenlijke toewijding aan het creëren van veilige, integere en gezonde werkomgevingen.

Het uitbesteden van de rol van vertrouwenspersoon is een effectieve manier om te zorgen voor een objectieve en onafhankelijke benadering. Samen kijken we ernaar uit om bij te dragen aan het welzijn van de organisatie DOCFactory.

Post a comment

Your email address will not be published.

5 × 2 =

Gerelateerde berichten